Distributiecentrum ABC Square
ABC square

In opdracht van Delta Development Group heeft FACTA Bouwmanagement de directievoering en het bouwkundig toezicht verzorgd voor het distributiecentrum ABC Square kavel B op Schiphol Trade Park in Hoofddorp.

2 werelden, 1 bedrijfsruimte

In dit nieuwe distributiecentrum komen twee werelden samen in één gebouw. Aan de oostzijde bevinden zich representatieve ruimtes voor kantoorfuncties, VAS- en VAL-activiteiten of het inrichten van een showroom of ontmoetingsruimte. De westzijde biedt een hoogwaardige bedrijfsruimte voor productie en logistieke activiteiten. Loading docks en uitgebreide parkeergelegenheid voor personeel bevinden zich aan deze zijde van het gebouw.

 

Groene uitstraling

De entree van het gebouw is voorzien van een groengevel die bestaat uit een mix van plantensoorten. Op deze manier heeft het gebouw het gehele jaar een representatieve uitstraling. Verschillende planten bloeien waardoor er een seizoensbeleving is.

Opdrachtgever en partners

ABC Square is een ontwikkeling van VolkerWessels Logistics Development en Delta Development Group.

 

Onze oplossingen

  • Directievoering
  • Bouwkundig toezicht
  • Projectmanagement
l

1 maart 2021

Misschien ook interessant:

Vacature Toezichthouder

Vacature Toezichthouder

FACTA Bouwmanagement zoekt een toezichthouder. Ben je bouwkundig goed onderlegd en wil je onderdeel uitmaken van een gedreven en betrokken team dan komen wij graag met jou in contact? Wat ga je doen? Als toezichthouder bij FACTA heb je een veelzijdige en gevarieerde...

Lees meer
Vacature Projectmanager

Vacature Projectmanager

FACTA Bouwmanagement zoekt een zelfstandig projectmanager. Ben je inhoudelijk sterk en wil je onderdeel uitmaken van een gedreven en betrokken team dan komen wij komen wij graag met jou in contact? Wat ga je doen? Als projectmanager pak je zelfstandig de...

Lees meer