Share building at park 20|20
Share building at park 20|20

We zijn trots op onze bijdrage aan het project Share building at park 20|20 te Hoofddorp. Dit prestigieuze project heeft 2 certificeringen ontvangen: de WELL Core v1 certificering Gold én de Breeam Excellent certificering.

Cradle to Cradle®

Dit multi-tenant gebouw vormt het meest recente voorbeeld van de kantoorontwikkeling op Park 20|20 in Hoofddorp. Het is van onder tot boven gebouwd volgens de Cradle to Cradle®-filosofie. In deze filosofie gaat een duurzaam, circulair ontwerp hand in hand met een optimale ecologische benadering. Het overdadig binnenvallende daglicht en het hoogwaardig ventilatiesysteem zorgen – samen met het groen binnen én buiten het gebouw – voor een gezond en toekomstwaardig kantoorgebouw.

 

Opdrachtgever en partners

Het project is een ontwikkeling van Park 20|20 SHARE CV, een ontwikkelingscombinatie van Reggeborgh Vastgoed B.V., VolkerWessels en Delta Development Group. IBB Kondor tekende in samenwerking met Homij Technische Installaties en KWS Infra voor de realisatie.

 

 

Onze oplossingen

  • Directievoering
  • Bouwkundig toezicht
  • Projectmanagement
l

10 maart 2021

Misschien ook interessant:

Vacature Toezichthouder

Vacature Toezichthouder

FACTA Bouwmanagement zoekt een toezichthouder. Ben je bouwkundig goed onderlegd en wil je onderdeel uitmaken van een gedreven en betrokken team dan komen wij graag met jou in contact? Wat ga je doen? Als toezichthouder bij FACTA heb je een veelzijdige en gevarieerde...

Lees meer
Vacature Projectmanager

Vacature Projectmanager

FACTA Bouwmanagement zoekt een zelfstandig projectmanager. Ben je inhoudelijk sterk en wil je onderdeel uitmaken van een gedreven en betrokken team dan komen wij komen wij graag met jou in contact? Wat ga je doen? Als projectmanager pak je zelfstandig de...

Lees meer