FACTA directiewissel
Directiewisseling FACTA

Bij FACTA Bouwmanagement heeft binnen de directie een wisseling van de wacht plaatsgevonden.

“Begin 2019 hebben Frans en ik – na een succesvolle periode van intensieve samenwerking binnen FACTA Bouwmanagement – besloten dat ik het stokje van hem zou gaan overnemen.

Achter de schermen hebben we de laatste 2 jaren deze overdracht voorbereid en doorgevoerd, wat resulteerde tot mijn toetreding tot de directie (begin 2019). Vanaf dat moment zijn de directie taken van Frans stap voor stap door mij overgenomen.

Met ingang van 1 januari 2021 heeft Frans de zaak definitief aan mij overgedragen.
Ik kijk er enorm naar uit om FACTA Bouwmanagement – net als Frans – voort te zetten, met veel enthousiasme en passie voor bouwen.

Frans vertolkt de komende jaren een andere rol binnen FACTA Bouwmanagement. Als senior projectmanager/adviseur zet hij zich vol overgave in voor zijn projecten. Precies zoals u van hem gewend bent.”

– Koen Louwers
FACTA Bouwmanagement

l

26 maart 2021

Misschien ook interessant:

Vacature Toezichthouder

Vacature Toezichthouder

FACTA Bouwmanagement zoekt een toezichthouder. Ben je bouwkundig goed onderlegd en wil je onderdeel uitmaken van een gedreven en betrokken team dan komen wij graag met jou in contact? Wat ga je doen? Als toezichthouder bij FACTA heb je een veelzijdige en gevarieerde...

Lees meer
Vacature Projectmanager

Vacature Projectmanager

FACTA Bouwmanagement zoekt een zelfstandig projectmanager. Ben je inhoudelijk sterk en wil je onderdeel uitmaken van een gedreven en betrokken team dan komen wij komen wij graag met jou in contact? Wat ga je doen? Als projectmanager pak je zelfstandig de...

Lees meer