Vacature Toezichthouder

FACTA Bouwmanagement zoekt een toezichthouder. Ben je bouwkundig goed onderlegd en wil je onderdeel uitmaken van een gedreven en betrokken team dan komen wij graag met jou in contact?

Wat ga je doen?

Als toezichthouder bij FACTA heb je een veelzijdige en gevarieerde baan. Je gaat werken aan spraakmakende en veelzijdige projecten.

Als toezichthouder inspecteer je bouwtechnische werkzaamheden en ben je vaak op de bouwplaats te vinden. Je bent verantwoordelijk voor het toezicht op de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Jouw kennis over de contractuele afspraken, productkennis en wet- & regelgeving, zet je in, om ervoor te zorgen dat het eindresultaat van het project aan de eisen voldoet en om indien nodig handhavend op te treden. Je legt je bevindingen van de controles vast via een digitale controle app. Tijdens de uitvoering woon je de bouwvergaderingen bij en zorgt je dat de wezenlijke afspraken goed zijn geborgd.

Samen met de projectmanager en directievoerder stel je de behoefte en randvoorwaarden rondom het project vast en zie je erop toe dat het in de praktijk wordt gerealiseerd. Naast de inhoudelijke verantwoordelijkheid heb je ook oog voor de onderlinge relatie tussen alle betrokken projectpartners.

 

Wat laat je zien?

Onze ideale kandidaat beschikt over een gezonde drive gecombineerd met een brede bouwkundige kennis. De volgende gedragskenmerken spelen een nadrukkelijke rol bij het uitoefenen van deze functie:

  • Relaties opbouwen op verschillende niveaus: Je creëert en onderhoudt effectief contacten op alle niveaus. Stemt optreden en handelen soepel af op de omgeving;
  • Continu leren en ontwikkelen: Je streeft zelf naar het vergroten van kennis, vaardigheden en de ontwikkeling van je gedrag;
  • Kritische zin tonen: Je controleert de juistheid van zaken. Je stelt vragen en vraagt om feitelijke onderbouwing;
  • Kwaliteit controleren en handhaven: Je zet je in voor het bereiken en behouden van de beoogde kwaliteit. Je streeft verbetering na en overtuigt anderen van het belang van kwaliteit;
  • Onafhankelijk handelen: Je handelt vanuit eigen overtuigingen en minder om anderen een plezier te doen. Blijft volhouden, ook bij weerstand.

 

Wat is nodig?

  • Je bent bouwtechnisch goed onderlegd en beschikt minimaal over een afgeronde opleiding Bouwkunde op MBO-niveau en bij voorkeur HBO;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als toezichthouder binnen vnl. U-bouw;
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven.

  

Wat bieden we?

Bij FACTA Bouwmanagement start je op basis van een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van werkervaring en leeftijd. Op het moment dat je structureel meer uren maakt, dan worden deze uitgekeerd. Naast het basissalaris kent FACTA ook bij goed functioneren en een goed bedrijfsresultaat een variabele individuele prestatie component.

FACTA kent 30 vrije dagen, een aantrekkelijke pensioenregeling en vakantiegeld. We kennen geen auto van de zaak, maar wel een aantrekkelijke reiskostenvergoeding (0,19 woon/werk en € 0,38 netto voor werk-werk kilometers).

 

Waarom Facta Bouwmanagement?

FACTA Bouwmanagement is een middelgroot bouwmanagementbureau met een zeer aantrekkelijke projecten- en klantenportefeuille. FACTA verzorgt bouwmanagement, directievoering, toezicht, huisvestingsadvies. Binnen deze functies worden de volgende oplossingen aangeboden: haalbaarheidsstudies, programma’s van eisen, beheer en onderhoud, en advisering met betrekking tot samenwerkingsvormen, contractvormen en aanbestedingen. In alle diensten zijn bouwkostenmanagement en duurzaamheidsadvies verweven.

Zelfstandigheid en een hoge mate van betrokkenheid kenmerkt de organisatie. De lijnen zijn kort en je krijgt veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht met oog voor kwaliteit uit te oefenen. We spreken elkaar aan met je en jij. In ons Toezichthouders-overleg vertellen we zaken die goed gaan en beter kunnen en vragen we elkaar advies. Dit doen we omdat van elkaar willen leren. Daarnaast wisselen we ideeën uit om nieuwe initiatieven te implementeren om de dienstverlening van FACTA op een hoger niveau te krijgen

Naast de persoonlijke groei verwacht Koen Louwers, directeur/ eigenaar, dat je jouw persoonlijke bijdrage levert om de groeidoelstellingen van FACTA Bouwmanagement mede vorm te geven.             

 

De procedure

E-mail jouw sollicitatie inclusief korte en bondige motivatie en Curriculum Vitae naar facta@factabm.nl. 

 

Wij onderscheiden ons met onze diensten door de betrokkenheid van ons netwerk en transparante aanpak. Deze werkwijze vraagt toewijding van alle betrokken partijen met als doel bouwprofessionals en opdrachtgevers zo prettig en duurzaam mogelijk samen te laten werken.

 

l

25 juli 2022

{

Misschien ook interessant:

Vacature Projectmanager

Vacature Projectmanager

FACTA Bouwmanagement zoekt een zelfstandig projectmanager. Ben je inhoudelijk sterk en wil je onderdeel uitmaken van een gedreven en betrokken team dan komen wij komen wij graag met jou in contact? Wat ga je doen? Als projectmanager pak je zelfstandig de...

Lees meer
FACTA directiewissel

FACTA directiewissel

Bij FACTA Bouwmanagement heeft binnen de directie een wisseling van de wacht plaatsgevonden. "Begin 2019 hebben Frans en ik – na een succesvolle periode van intensieve samenwerking binnen FACTA Bouwmanagement – besloten dat ik het stokje van hem zou gaan overnemen....

Lees meer