Vacature Projectmanager

FACTA Bouwmanagement zoekt een zelfstandig projectmanager. Ben je inhoudelijk sterk en wil je onderdeel uitmaken van een gedreven en betrokken team dan komen wij komen wij graag met jou in contact?

Wat ga je doen?

Als projectmanager pak je zelfstandig de verantwoordelijkheid voor spraakmakende projecten. Vanuit jouw vakinhoudelijke kennis en in overleg met jouw collega’s verzorg je het totale projectmanagement o.b.v. GOTIK-principes. Je bent een spin in het web binnen het projectteam en weet mensen en processen goed te managen. Facta onderscheidt zich door tijdens het ontwerpproces te starten met bouwen en hiermee de doorlooptijd van projecten korter te maken en meer waarde toe te voegen voor de klant.

Als projectmanager weet je een goede balans te vinden tussen focus op de opdrachtgever, jouw projecten en het team. In dit proces weet je hoofd van bijzaken te onderscheiden en hak je knopen door op basis van voldoende beschikbare feiten en alternatieven. In de interactie met jouw omgeving ben je in staat om het ene moment aan tafel te zitten met een opdrachtgever en het andere moment een constructief gesprek te voeren over meer- en minderwerk met een aannemer.

 

Wat laat je zien?

Onze ideale kandidaat beschikt over een gezonde drive gecombineerd met ambitie en brede en sterke kennis van projectmanagement binnen multidisciplinaire projecten. De volgende gedragskenmerken spelen een nadrukkelijke rol bij het uitoefenen van deze functie:

 • Daadkrachtig handelen: Je herkent situaties die actie vereisen. Treedt op, ook in moeilijke situaties;
 • Geloofwaardigheid uitstralen: Je krijgt anderen mee door een positieve, krachtige en betrouwbare indruk te maken;
 • Flexibel gedrag tonen: Je gebruikt soepel en in elke situatie het meest effectieve gedrag. Ook buiten de eigen stijl om;
 • Kritische zin tonen: Je controleert de juistheid van zaken. Stelt vragen. Vraagt om feitelijke onderbouwing;
 • Richtinggevend en coördinerend optreden:  Je hebt overzicht, stuurt en organiseert. Je hebt brede impact, ook buiten het eigen team;
 • Klantgericht handelen: Je stelt de klant centraal en zorgt voor een vlotte en persoonlijke service aan klanten; doet alles om ervoor te zorgen dat aan de behoefte van de klant wordt voldaan.\

 

Wat is nodig?

 • Je bent bouwtechnisch goed onderlegd;
 • Je hebt een Hbo en/of WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als projectmanager binnen vnl. U-bouw;
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven.

 

Wat bieden we?

Bij FACTA Bouwmanagement start je op basis van een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van werkervaring en leeftijd. Op het moment dat je structureel meer uren maakt, dan worden deze uitgekeerd. Naast het basissalaris kent FACTA ook bij goed functioneren en een goed bedrijfsresultaat een variabele individuele prestatie component.

FACTA kent 30 vrije dagen, een aantrekkelijke pensioenregeling en vakantiegeld. We kennen geen auto van de zaak, maar wel een aantrekkelijke reiskostenvergoeding.

 

Waarom Facta Bouwmanagement?

FACTA Bouwmanagement is een middelgroot bouwmanagementbureau met een zeer aantrekkelijke projecten- en klantenportefeuille. FACTA verzorgt bouwmanagement, directievoering, toezicht en huisvestingsadvies. Binnen deze functies dien je in staat te zijn om haalbaarheidsstudies, programma’s van eisen op te stellen, te adviseren over beheer en onderhoud en te opdrachtgevers te adviseren met betrekking tot samenwerkingsvormen, contractvormen en aanbestedingen. In alle diensten zijn bouwkostenmanagement en duurzaamheidsadvies verweven.

Zelfstandigheid en een hoge mate van betrokkenheid kenmerkt de organisatie. De lijnen zijn kort en je krijgt veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht met oog voor kwaliteit uit te oefenen. We spreken elkaar aan met je en jij. In ons PM-overleg vertellen we zaken die goed gaan en beter kunnen en vragen we elkaar advies. Dit doen we omdat van elkaar willen leren. Daarnaast wisselen we ideeën uit om nieuwe initiatieven te implementeren om de dienstverlening van FACTA op een hoger niveau te krijgen

Naast de persoonlijke groei verwacht Koen Louwers, directeur/ eigenaar, dat je jouw persoonlijke bijdrage levert om de groeidoelstellingen van FACTA Bouwmanagement mede vorm te geven.             

 

De procedure

E-mail  jouw sollicitatie inclusief korte en bondige motivatie en Curriculum Vitae naar facta@factabm.nl.

 

Wij onderscheiden ons met onze diensten door de betrokkenheid van ons netwerk en transparante aanpak. Deze werkwijze vraagt toewijding van alle betrokken partijen met als doel bouwprofessionals en opdrachtgevers zo prettig en duurzaam mogelijk samen te laten werken.

 

l

7 februari 2023

{

Misschien ook interessant:

Vacature Toezichthouder

Vacature Toezichthouder

FACTA Bouwmanagement zoekt een toezichthouder. Ben je bouwkundig goed onderlegd en wil je onderdeel uitmaken van een gedreven en betrokken team dan komen wij graag met jou in contact? Wat ga je doen? Als toezichthouder bij FACTA heb je een veelzijdige en gevarieerde...

Lees meer
FACTA directiewissel

FACTA directiewissel

Bij FACTA Bouwmanagement heeft binnen de directie een wisseling van de wacht plaatsgevonden. "Begin 2019 hebben Frans en ik – na een succesvolle periode van intensieve samenwerking binnen FACTA Bouwmanagement – besloten dat ik het stokje van hem zou gaan overnemen....

Lees meer