Bouwkundig toezichthouder

Cees Poldervaart

In dienst sinds: 2022

Expertises

  • Kwaliteitstoezicht
Richard Strauss

Cees aan het woord:

‘Ik ben geboren in 1968 in Zwolle. Na vele omzwervingen en een lange tijd in Eindhoven te hebben gewoond, zijn mijn vriendin Bregje en ik uiteindelijk in Steensel terecht gekomen. In ruim 25 jaar heb ik diverse functies vervuld, waaronder productieplanner, productie-inkoper, engineeringsplanner, administratief medewerker en calculator in de prefab betonindustrie. Daarna ben ik een korte tijd werkzaam geweest in de rioolrenovatie (relinen) van binnenhuisriolering. De afgelopen 3,5 jaar ben ik werkzaam geweest als commercieel medewerker binnendienst in de wondere wereld van ‘Niet Gesprongen Explosieven’. Daar ben ik voornamelijk bezig geweest met het stroomlijnen van de administratieve processen van de verschillende afdelingen, waaronder de implementatie van een CRM-systeem. 

In 2021 kwam ik, tijdens de nieuwbouw van het kantoor van mijn vorige werkgever, erachter dat ik meer en meer een bovengemiddelde interesse ontwikkelde voor de voortgang van deze nieuwbouw en was dan ook regelmatig op de bouwplaats te vinden. Daar kwam ik tot de conclusie dat daar toch mijn toekomst lag, wat uiteindelijk ertoe heeft geleid om de functie van Toezichthouder bij FACTA Bouwmanagement te aanvaarden. Een voor mij nieuwe en zeer uitdagende functie. 

Privé woon ik inmiddels meer dan 30 jaar samen met Bregje en onze honden. In mijn jeugd heb ik op redelijk niveau aan korfbal en basketbal gedaan. Nu kijk ik vooral naar Formule 1 en voetbal en wandel ik graag in het buitengebied met onze honden.’