Projectmanager / Bouwkundig toezichthouder

Hans-Jürgen Schipper

In dienst sinds: 2019

Expertises

  • Overall projectmanagement en advies
  • Directievoering
  • Kwaliteitstoezicht
  • Technische inspectie
Hans Jurgen

Hans-Jürgen aan het woord:

‘Na mijn opleiding Vastgoed & Makelaardij op de Fontys Hogeschool werkte ik een aantal jaren voor makelaarskantoren in Eindhoven en
‘s-Hertogenbosch. Ik had de ambitie om mezelf verder te ontwikkelen binnen de vastgoedwereld. Daarbij ging mijn voorkeur uit naar projectontwikkeling en/of projectmanagement. FACTA Bouwmanagement bood me de kans om deze ambitie waar te maken. Al ruim 1,5 jaar werk ik hier met veel plezier. En elke dag opnieuw leer ik ontzettend veel van de projecten waarbij ik betrokken ben.

In de dagelijkse praktijk woon ik niet alleen diverse (bouw)vergaderingen bij. Ik ben ook 2 dagen in de week – samen met mijn collega-toezichthouders – actief op de bouwplaats. Deze combinatie is voor mij ideaal om ervaring op te doen met projectmanagement. Geen dag is hetzelfde, dankzij de mix van gevarieerde werkzaamheden én de dynamische bouwwereld.

In mijn vrije tijd sport ik graag meerdere keren per week. Na een actieve hockeycarrière van ruim 15 jaar heb ik mijn stick aan de wilgen gehangen. De sportschool is hiervoor in de plaats gekomen. In de weekenden bezoek ik graag samen met vrienden de Kleine Berg in Eindhoven voor een hapje en drankje.’