Senior Projectmanager

Paul van Outersterp

In dienst sinds: 2011

Expertises

  • Overall projectmanagement en advies
  • Huisvestingsadvies
  • Haalbaarheidsanalyse
  • Stichtingskostenbegroting
  • Programma van Eisen
  • Technische omschrijving
  • Prijs- & contractvorming
  • Directievoering
  • Kwaliteitstoezicht
  • Technische inspectie
Paul van Outersterp

Paul aan het woord:

‘In 1958 ben ik geboren in Amsterdam. Sinds 1965 woon ik met veel plezier in Helmond en ik voel me dus ook een echte Brabander. Omdat ik van jongs af aan graag heb gebouwd (LEGO) was de stap naar de bouwwereld al vroeg duidelijk.

Als generalist zat ik tijdens mijn carrière van 40 jaar in de bouw ‘aan verschillende kanten van de tafel’. Na een Bouwkundige opleiding startte ik bij een architectenbureau. Vervolgens heb ik voor verschillende bouw- en projectmanagementbureaus en (ontwikkelende) aannemers gewerkt. In diverse functies heb ik veel ervaring opgedaan: van bestekschrijver/calculator en projectengineer tot projectleider en senior projectmanager.

Privé ben ik getrouwd en vader van 2 volwassen zoons. Mijn trouwe Labrador Max complementeert het gezin. Ik ben een echte levensgenieter: in mijn vrije tijd reis ik graag en geniet ik van lekker eten en drinken. Als compensatie voor Bourgondische levensstijl wandel ik graag met Max, loop ik hard en doe ik aan fitness.’