Projectmanager / Bouwkundig toezichthouder

Frank van der Heijden

In dienst sinds: 2015

Expertises

  • Overall projectmanagement en advies
  • Kwaliteitstoezicht
Frank van der Heijden

Frank aan het woord:

‘Ik ben geboren (1962) en opgegroeid in Deurne en voel me dus een rasechte Deurnenaar. Na mijn studie werkte ik voor diverse bouwbedrijven als uitvoerder, werkvoorbereider, calculator, inkoper, projectleider en als hoofd nieuwbouw. Een van de bijzondere projecten is de oplevering van de 6 miljoenste woning van Nederland. Deze werd destijds geopend door Koningin Beatrix.

In 2011 en 2012 werkte ik via FACTA Bouwmanagement als uitvoeringscoördinator bij een groot woonwinkelproject met parkeergarage in Eindhoven. In de periode tot en met 2015 vertolkte ik dezelfde rol bij een grootschalige woonwinkelproject in Utrecht. Een verbouwing en uitbreiding van een woonwinkel, inclusief een nieuwe parkeergarage waarop twee voetbalvelden aangelegd zijn.

Voor diverse projecten werk ik nu als uitvoeringscoördinator, bouwkundig toezichthouder en projectmanagement. De diversiteit in branches is groot: van industrie tot onderwijs en van zorg tot retail. De aard van de werkzaamheden is ook gevarieerd: nieuwbouw, verbouw, uitbreidingen en transformaties van kantoren tot wooneenheden en winkels.

Privé ben ik sinds 1987 getrouwd, vader van 3 kinderen en inmiddels opa van een lieve kleindochter. In mijn jeugd voetbalde ik, reed ik pony en beoefende ik de vechtsport taekwondo. Sinds enkele jaren beoefen ik de duiksport en wandel ik graag.’