Adviseur

Frans van Merriënboer

In dienst sinds: 1997

Expertises

 • Overall projectmanagement en advies
 • Huisvestingsadvies
 • Haalbaarheidsanalyse
 • Stichtingskostenbegroting
 • Programma van Eisen
 • Technische omschrijvingen
 • Prijs- & contractvorming
 • Directievoering
 • Technische inspecties
 • Onderhoudsadvies
 • MeerJarenOnderhoudsPlanning
Frans van Merrienboer

Frans aan het woord:

‘Mijn wieg stond in 1955 in Eindhoven. Ik ben getrouwd en de trotse vader van 3 zonen. Op mijn cv staan diverse opleidingen: HTS Weg & Waterbouw (Constructie) en Bouwkunde (Constructief Ontwerpen) aan de TU/e in Eindhoven.

Vanaf 1 januari 2000 tot 1 januari 2021 was ik achtereenvolgens mede-eigenaar en eigenaar van FACTA Bouwmanagement. Op 1 januari 2021 heeft Koen Louwers het stokje overgenomen. Sinds die datum ben ik als extern senior-adviseur aan FACTA Bouwmanagement verbonden.

Gedurende mijn carrière ben ik een teamplayer pur sang. Bij voorkeur werk ik met eenduidige korte lijnen. Zowel met opdrachtgevers als opdrachtnemers. Het overall projectresultaat komt daarbij altijd op de eerste plaats.’