Manager Finance en HR

Inge Louwers

In dienst sinds: 2022

Expertises

  • Adviseren en begeleiden
  • Ambitieus
  • Besluitvaardig
  • Ondernemerschap
  • Organiseren

 

Job Foudraine

Inge aan het woord:

‘Nadat ik in 2022 mijn eigen bedrijf heb verkocht ben ik gestart bij FACTA. Als vrouw van de directeur zijn er altijd wel klusjes waarmee ik hem kan helpen. Al snel kwamen Koen en ik tot de conclusie dat de functie, zoals ik deze had in mijn eigen bedrijf, bij FACTA niet ingevuld was. Inmiddels ondersteun ik Koen zowel op operationeel als strategisch vlak. Aangezien ik niks weet van bouwen, neem ik vooral de eindverantwoordelijkheid op financieel gebied, HR en de organisatie van de studiereizen.

Naast mijn functie bij FACTA ben ik coach/mentor bij Kraftur en adviseer ik (snelgroeiende) ondernemers. Het werk bij Kraftur is zeer veelzijdig, van het (her) formuleren van visie, missie en kernwaarden tot het maken van een plan voor het inrichten van operationele processen.

Ik ben getrouwd met Koen en de trotse moeder van 2 kinderen: Hugo en Tess. Samen de wereld ontdekken, dat is iets wat we als gezin alle 4 fantastisch vinden. Het plannen en maken van deze reizen is iets waar ik graag mijn tijd aan spendeer.

Mijn grootste hobby is mijn vrijwilligerswerk bij het asiel van Eindhoven. Wij zijn daar gastgezin en vangen weeskittens op. Vaak komen de kittens al bij ons als ze pas 2 à 3 weken oud zijn, elke 4 uur flesvoeding is me niet vreemd. Het is enorm dankbaar werk, met een traan neem ik na zo’n 10 weken weer afscheid van ze en gaan ze naar hun “voor altijd” huisje.’