Bouwkundig toezichthouder

Ksenia Koetilova

In dienst sinds: 2023

Expertises

  • Overall projectmanagement en advies
  • Programma van Eisen
  • Technische omschrijving
  • Kwaliteitstoezicht
  • Technische inspectie
  • Onderhoudsadvies
Richard Strauss

Ksenia aan het woord:

‘Belarus, Minsk, het jaar 1995. Een relatief nieuw land met veel uitdagingen en het idee dat men alle mogelijkheden moet grijpen voor een betere educatie en banen. Alleen was niet alles mogelijk, waardoor mijn moeder en ik in 2007 zijn verhuisd naar Nederland. Daarop volgde het vinden van onze weg in de nieuwe taal, cultuur en school, terwijl ik ook een passie ontwikkelde voor kunst en architectuur. Na de afronding van middelbare school in 2015 koos ik daarom voor de studie Bouwkunde.

Nu ben ik een enthousiaste professional met een sterke focus op kwaliteitsborging binnen de bouw. Ik heb bijzondere interesse in materialen, toepassingen en de opbouw van knooppunten bij diverse projecten. En ik leer elke dag weer nieuwe oplossingen, wat het ook super interessant maakt.

Ecologisch Adviseur is mijn huidige deeltijdstudie naast mijn baan als toezichthouder. Mijn doel is om mijn kennis over ecologische processen te vergroten, zodat ik oplossingen kan aandragen voor huidige problemen, zoals het uitsterven van soorten en de ecologische voetafdruk van de mens en de bouw.

Daarnaast ben ik ook ondernemer en fotograaf bij “U lens Me”. In combinatie met mijn grootste hobby, Latin dansen, vind ik het geweldig om fotografie te combineren met dans evenementen, weekendjes weg naar een nieuwe stad of diverse uitjes om de mooiste momenten vast te leggen.