Projectmanager

Linda Weinhold

In dienst sinds: 2024

Expertises

  • Overall projectmanagement en advies
  • Stichtingskostenbegroting
  • Programma van Eisen
  • Prijs- & contractvorming
  • Directievoering
Frank Verspaandonk

Linda aan het woord:

‘In 1988 ben ik geboren in Weert als oudste dochter van een binnenvaartschipper. Het ondernemen, sportiviteit en het blijven doen wat je leuk vindt stond centraal. Dit zorgde ervoor dat ik op wedstrijdniveau ben gaan sporten en na mijn middelbare school de opleiding Sport en Bewegingsconsulent aan het CIOS Sittard ben gaan volgen. Na een functie als bewegingsconsulent en fitnessinstructeur begon het te kriebelen om opnieuw te gaan studeren. 

Na het afronden van mijn studie Vastgoed en Makelaardij, waar ik met twee handen de kans heb aangegrepen een minor in Australië te volgen, ben ik begonnen met de functie algemeen vastgoedmedewerker. Dit was een mooie kans om te ervaren welke kant ik op wilde gaan. Projectmanagement of projectontwikkeling. Ik heb inmiddels door mogen groeien van junior projectmanager naar projectmanager. 

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Deze uit de hand gelopen hobby brengt me regelmatig naar een hobbybeurs om nieuwe creatieve ideeën op te doen. In de weekenden kan je me ook vinden op handmade markten en braderieën als standhouder.’