Projectmanager

Luuk van Berkel

In dienst sinds: 2023

Expertises

  • Overall projectmanagement en advies
  • Huisvestingsadvies
  • Programma van Eisen
  • Prijs- & contractvorming
  • Directievoering
  • Kwaliteitstoezicht

 

Job Foudraine

Luuk aan het woord:

 

‘Ik ben geboren in 1992 te Tilburg. 

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geraakt door bouwkunde. Vroeger vond ik het leuk om de tekeningen van mijn opa (architect) te bekijken en hoe deze van schetsen zich ontwikkelde naar daadwerkelijke gebouwen. Hierdoor ben ik de opleiding voor Bouwkunde, Architectuur en City Planning gaan volgen. Door deze opleiding heb ik mezelf kunnen verdiepen in bouwkunde en vervolgens ben ik de verbreding ingegaan door mijn opleiding Management, Economie en Recht op het gebied van Vastgoed.

 In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, motor te rijden en sporten, zoals handboogschieten en personal training.’