Office manager

Rianne de Wit

In dienst sinds: 2001

Expertises

  • Organiseren
  • Troubleshooter
  • Daadkrachtig
  • Oplossingsgericht meedenken
  • Behulpzaam zijn
Rianne de Wit

Rianne aan het woord:

‘Ik ben in Eindhoven geboren (1967) en getogen in Veldhoven. Als jong meisje groeide ik op in de bouwwereld, want mijn vader was aannemer. Op zaterdag ging ik met hem mee om de werken in uitvoering te bekijken. Met veel plezier keek ik over de schouders van de bouwvakkers mee.

Mijn ouders vonden de bouwwereld te hard en dus niets voor een meisje. Ik koos voor de detailhandel. Toch bleef de bouw trekken. 20 jaar geleden kreeg ik de kans om als officemanager te starten bij Van Gemert Bouwcontrol, de voorloper van FACTA Bouwmanagement. In deze gevarieerde baan kom ik als generalist goed tot mijn recht.

In mijn vrije tijd omring ik me graag met vrienden. Samen maken we wandeltochten en delen we onze liefde voor koken, eten en een lekker glaasje whisky drinken. Want naast yoga en sportmassage is whisky één van mijn passies. Als lid van de Haarlemse whiskyclub KCWS neem ik graag deel aan proeverijen en festivals. Zo vergroot ik mijn kennis van whisky en al zijn smaken. Uiteindelijk gaat het niet om het drinken, maar om het proeven en herkennen van de smaken en de gezellige sfeer daaromheen.’