Bouwkundig toezichthouder

Theo Geraets

In dienst sinds: 2023

Expertises

  • Kwaliteitstoezicht
  • Technische inspectie
  • Onderhoudsadvies
Richard Strauss

Theo aan het woord:

‘Vanaf jonge leeftijd was de interesse in bouwen al aanwezig. Vandaar ook mijn keuze om op de middelbare school bouwkunde te gaan studeren.
Na mijn studie ben ik gaan werken bij een kleine aannemer, overdag draaide ik mee in de productie en in de avonduren zat ik aan de tekentafel, zoals dat in die tijd nog was, en hield ik me ook bezig met werkvoorbereiding. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar een middelgroot bedrijf waar ik 28 jaar gewerkt heb als uitvoerder/werkvoorbereider in zowel woning- utiliteitsbouw en onderhoud/renovatie.

Eind 2018 heb ik besloten om als zelfstandig ondernemer te starten als bouwbegeleider en adviseur. Ik heb diverse mooie projecten begeleid zoals de verbouwing/uitbreiding van een privékliniek, transformatie van een monumentaal pakhuis naar appartementen, verbouwing van bioscopen en bouwen van een distributiecentrum.

In februari 2023 heb ik de opleiding AWB1 succesvol afgerond.

In mijn vrije tijd klus ik graag in en om het huis, luister naar muziek en bij mooi weer ga ik er graag op uit met mijn trike. Ook van een terrasje pikken en een lekker hapje eten kan ik genieten.